Gezond zwanger

Voedingsadvies

 

Al voor je zwangerschap is gezonde voeding van enorm groot belang voor een goede zwangerschap en een gezond kindje. Vanzelfsprekend is het tijdens je zwangerschap en de borstvoedingsperiode ook heel belangrijk.

Ik kan je helpen te zorgen dat je juist die voedingsstoffen, vitamines en mineralen voldoende binnen krijgt op de momenten dat daar behoefte aan is.

Verdiepen in Vaccineren

 

Voorheen zagen veel mensen het vaccineren van hun kindje als vanzelfsprekend. Maar is dat wel zo vanzelfsprekend?

Vaccineren is een vrije keuze, maar om een goede, weloverwogen keuze te maken heb je eerst meer informatie nodig. Wat zit er bijvoorbeeld in een vaccin? Komen bijwerkingen vaak voor? Kan je later beginnen met vaccineren of bepaalde dingen weg laten? En wist je al dat er een alternatief is voor vaccineren wat wetenschappelijk bewezen net zo werkzaam is, maar zonder bijwerkingen?

Ik help je graag de juiste informatie te vinden en de keuze te maken die bij jouw gezin past!

Belangrijk tijdens Zwangerschap

 

Tijdens je zwangerschap wil je natuurlijk alle invloeden die mogelijk een negatief effect hebben op je baby vermijden. Sommige dingen sta je misschien niet direct bij stil.

Zit je vaak met je laptop op schoot? Staat de wifi 's nachts aan?

Hebben echo's ook invloed op je kind?

Trouwens ook interessant om eens te kijken of er alternatieven zijn als je bevalling niet spontaan op gang komt. Want ja, ook wee-opwekkers , ruggen prik e.d. hebben invloed op je kindje. Dus als het even kan doen we het natuurlijk het liefst zonder.

Copyright © All Rights Reserved